Ελλάδα

Ντέρμπι στο Nick Galis Hall, «πονηρή» έξοδος για Παναθηναϊκό Superfoods

Η πέμπτη αγωνιστική της Α1 ολοκληρώνεται με δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό Superfoods και Ολυμπιακό, που δοκιμάζονται εκτός έδρας απέναντι σε Δόξα Λευκάδας και Άρη.

Με δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική της Α1.

Η αρχή γίνεται στις 17:00 (Novasports 3) με τη Δόξα να υποδέχεται στη Λευκάδα τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι επτανήσιοι έχουν ήδη νικήσει τον ΠΑΟΚ και έχασαν με τρίποντο σχεδόν στην εκπνοή από τον Ολυμπιακό, ενώ οι «πράσινοι», που αποθεώθηκαν κατά την άφιξή τους στη Λευκάδα, δεν υπολογίζουν στον τραυματία Τζέιμς και τον Νίκολς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στις 19:00 (Novasports 2) ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, με την παράδοση υπέρ των «ερυθρόλευκων» που μετρούν 24 νίκες σε 35 ματς στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στον Βασίλη Καββαδά, ενώ αμφίβολος είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση και ντεμπούτο θα κάνει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Για τους πρωταθλητές λίγο πριν το τζάμπολ θα κριθεί αν ο Κώστας Παπανικολάου, που ταλαιπωρείται από ίωση, θα αγωνιστεί απέναντι στην παλιά του ομάδα ή θα τον αντικαταστήσει στη δωδεκάδα ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x