Την ανωτερότητα του Προμηθέα Πάτρας αναγνώρισε ο Πασκάλ Ντοναντιέ, μετά την ήττα (88-72) της Ναντέρ, λέγοντας πως η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια από τους παίκτες του πάγκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πασκάλ Ντοναντιέ:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας, οι οποίοι βάσει της συνολικής εικόνας του ματς άξιζαν τη νίκη. Όσον αφορά εμάς, το πρώτο πράγμα που κάναμε λάθος ήταν η μικρή βοήθεια από τον πάγκο και επειδή συνέβη αυτό, οι βασικοί έπρεπε να δώσουν παραπάνω, με αποτέλεσμα να κουραστούν. Γι’ αυτό, στο τέλος το αφήσαμε το ματς, όπως και κόντρα στην Γκραν Κανάρια, που χάσαμε το τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ στα πρώτα τρία ήμασταν καλοί.

Μπορείτε να πάρετε ως παράδειγμα τον Κορντινιέ. Του ζητάω πάρα πολλά και προς το τέλος του ματς γίνεται πιο δύσκολο για εκείνον. Επίσης, έπρεπε να μαρκάρουμε τον Μίλερ, ο οποίος είναι πολύ παραγωγικός γκαρντ και είναι δύσκολο. Πραγματικά, χρειάζομαι περισσότερο τους νεαρούς παίκτες να έρχονται από τον πάγκο και να δίνουν περισσότερα. Αλλά, ξανά ο Προμηθέας άξιζε τη νίκη, οπότε συγχαρητήρια. Ήταν απόλυτα έτοιμοι για εμάς και ήταν πολύ καλοί απόψε. Στο Eurocup θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να κερδίζουμε εμπειρίες και να βελτιωνόμαστε
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube