NBA

Ενδιαφέρον των Μπουλς για Ντράμοντ

Πολύ σοβαρά την προσπάθεια απόκτησης του Αντρέ Ντράμοντ σκέφτονται οι Σικάγο Μπουλς.

Στο πλάνο των Σικάγο Μπουλς έχει μπει τις τελευταίες μέρες ο Αντρέ Ντράμοντ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του έγκυρου, Σαμς Σαράνια, σε μια προσπάθεια των «ταύρων» να μπουν στα play-offs και μάλιστα με καλές προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμά του στο «Athletic», η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν εξετάζει με ποιον τρόπο μπορεί να κάνει δικό της τον δυναμικό σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ποντάροντας σε ένα πλεονέκτημα, που δεν έχει άλλος οργανισμός στο NBA, καθώς μπορεί να δώσει ό,τι χρειάζονται οι «ιππότες».

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Ντράμοντ το οποίο ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, προβλέπει αποδοχές ύψους 28,7 εκατ. δολαρίων, τη στιγμή που οι Μπουλς προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ότο Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος έχει ανάλογο συμβόλαιο (28,5 εκατ. δολαρίων) και επίσης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Μπουλς θέλουν να δουν την επιρροή που θα έχει ο Ντράμοντ στην ομάδα παίζοντας στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς ποντάρουν στα play-offs, όντας στο 16-18 και απέχοντας μόλις δύο νίκες από τους τέταρτους Σέλτικς.

Από την άλλη πλευρά, είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζουν τον Πόρτερ Τζούνιορ, καθώς εκτός από το ότι δεν έχει δικαιολογήσει με την παρουσία του το υψηλότερο συμβόλαιο που έχει, αποδεικνύεται και εξαιρετικά επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x