Euroleague

Κοντός: «Έλεγαν ‘πάμε να κερδίσουμε’ και στο -15»

Ο Δημήτρης Κοντός μίλησε για την πίστη που έβγαλε ο Παναθηναϊκός για να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Αρμάνι.

Ο Δημήτρης Κοντός αποκάλυψε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια αλλά και λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού και δείχνει την πίστη κα αποφασιστικότητα που είχε η ομάδα.

«Στο ημίχρονο υπήρχαν φωνές στα αποδυτήρια ‘πάμε να κερδίσουμε’, για να μην τα παρατήσει κανείς. Ήταν πολύ σημαντικό ότι πίστεψε η ομάδα πως δεν χάθηκε το παιχνίδι στο -15. Λίγο πριν το τέλος ακούστηκε σε τάιμ άουτ ‘δεν αρκεί η προσπάθεια, πάμε να πάρουμε το ματς’», τόνισε.

«Ο Παναθηναϊκός είχε παίκτες με έξτρα κίνητρο, όπως τον Νέντοβιτς και τον Γουάιτ, που ήθελαν να δώσουν απαντήσεις, αλλά και τον Μακ που κατάπιε αμυντικά τον Ντιλέινι», πρόσθεσε, ενώ στάθηκε στη νέα καλή εμφάνιση του Παπαγιάννη. «Ήταν και πάλι συγκλονιστικός, έκανε τρεις τάπες και τόσες αλλοιώσεις. Έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του».

Για τη συνέχεια, είπε: «Τώρα έχει τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και θα μείνει στην Ελλάδα για δύο εβδομάδες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η αποστολή ταλαιπωρείται πολύ στις μετακινήσεις της λόγω και των περιορισμένων πτήσεων με την πανδημία. Αν πάρει τα ματς με Ζαλγκίρις και Άλμπα θα είναι πάρα πολύ καλά ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x