Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ο Ερμής Σχηματαρίου δίπλα στα άτομα με αναπηρία

Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία» με σύνθημα: «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», από τον Ερμή Σχηματαρίου.

Πέρα από την αγωνιστική του επιτυχία, φτάνοντας ως το Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, ο Ερμής Σχηματαρίου συνεχίζει να δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τρίτη διαδοχική χρονιά με δράση: «Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία», με σύνθημα «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», διεξήχθησαν Μεικτοί Αγώνες Μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου!

Η ομάδα του Ερμή, «Κύδων Special Team», έδωσε το δικό της «παρών», ενώ στους αγώνες πήραν μέρος και παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά ακόμη και δύο αθλητές του ανδρικού τμήματος (Στέφεν Ουγκοτσούκου και Δημήτρης Γράβας), που χάρισαν χαμόγελα σε όλα τα παιδιά, παίζοντας μαζί τους. Τη συμμετοχή τους έδωσαν και οι εξής: ΚΕΑ ΑμεΑ, Αστεράκια Εξαρχείων, Άρης Θήβας, ΑΕΕΠ Χαλκίδας, ΑΕ Ν. Αρτάκης!

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Βοιωτίας με το κόμμα ΝΔ, Λευτέρης Κτιστάκης καθώς και ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας. Το «παρών» έδωσαν και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι – αντιδήμαρχοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x