Ευρώπη

Κοντά στη Ρέτζιο Εμίλια ο Κόπονεν

Η ιταλική Ρέτζιο Εμίλια βρίσκεται μια «ανάσα» από μια μεγάλη προσθήκη με... άρωμα Ευρωλίγκας, καθώς είναι κοντά στον Πέτερι Κόπονεν.

Νέος... μπασκετικός σταθμός για τον Πέτερι Κόπονεν, καθώς όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρέτζιο Εμίλια.

Ο 32χρονος γκαρντ βρίσκεται εδώ και δυόμιση χρόνια στη γερμανική Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με τους Βαυαρούς, αφού βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων του Αντρέα Τρινκέρι. Από το καλοκαίρι μάλιστα, οι δύο πλευρές ψάχνουν την «χρυσή» τομή ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του Φινλανδού και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα, ο Κόπονεν αναμένεται να ταξιδέψει αύριο, Δευτέρα, στην Ιταλία και ενώ οι συζητήσεις του παίκτη με την Μπάγερν για τη λύση της συνεργασίας τους συνεχίζονται. Την περσινή σεζόν μέτρησε 6.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 17.1 λεπτά συμμετοχής σε 24 αγώνες Ευρωλίγκας, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από Μπαρτσελόνα (2016/18).

Διαβάστε ακόμα:
«Ίδρωσε», αλλά τα κατάφερε η Φενέρμπαχτσε

Χάποελ: Δύο υποψήφιοι για αντικαταστάτες του Κάτας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x