Ελλάδα

Οι νέες φανέλες της μπασκετικής ΑΕΚ (pics/video)

Με όλη την ομάδα σαν… μοντέλα, η ΑΕΚ παρουσίασε τη νέα της φανέλα. Με χοντρή ρίγα η νέα εμφάνιση. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τις φανέλες της νέας περιόδου. Σε αντίθεση με την περσινή μονόχρωμη εμφάνιση, η φετινή θα έχει μια χοντρή μαύρη ή κίτρινη ρίγα σε μαύρο ή κίτρινο «φόντο» αντίστοιχα. Όλοι οι παίκτες της ομάδας, εξαιρουμένων των Ιβάνοβιτς, Ντίξον και Μιλόσεβιτς που έχουν υποχρεώσεις στα προκριματικά, έπαιξαν το ρόλο των μοντέλων.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, δήλωσε για τις νέες εμφανίσεις: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια φανέλα που θα τιμά το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα. Όλα αυτά δε θα είχαν γίνει αν η FILA δεν έδειχνε συνέπεια και δεν ήταν κοντά μας και φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θα δείτε».

Για τις εμπορικές συνεργασίες, αλλά και τα διαρκείας, ανέφερε: «Έχω μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι στην ομάδα της ΑΕΚ. Ειλικρινά, αυτή η παρουσίαση που αφορά την έναρξη της φετινής περιόδου, δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο. Το μήνυμα «μαζί παίζουμε καλύτερα» στα περσινά διαρκείας. Ζητήσαμε τη στήριξη του κόσμου και την είχαμε και μαζί κατακτήσαμε την τρίτη θέση. Σε ό,τι αφορά τα διαρκείας κρατήσαμε την ίδια τιμολογιακή πολιτική με πέρσι, παρόλο που άλλαξαν πολλές συνιστώσες, σεβόμενοι τον κόσμο. Όλη αυτή η διαδικασία δε θα ήταν εφικτή αν δεν είχαμε τη στήριξη σημαντικών χορηγών, ΟΠΑΠ, COSMOTE και ΟΤΕ TV. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας. Η NRG θα είναι για τα 2 χρόνια επίσημος χορηγός, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι το σήμα πίσω στη φανέλα. Η ΑΕΚ θέλει να δημιουργήσει ιερούς δεσμούς με τους χορηγούς της. Αποτελεί για εμάς έναν σημαντικό συνεργάτη».

Ο γενικός διευθυντής της NRG, είπε με τη σειρά του: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ. Γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια κι εμείς θα είμαστε δίπλα σε αυτήν αυτά τα 2 χρόνια, προκειμένου να πετύχει η ΚΑΕ όλους τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».



inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x