Ελλάδα

Οι προσφορές Ολυμπιακού και bwin στο φιλικό με τον Άρη

Συνέχεια στο τεράστιο κοινωνικό τους έργο για την καταπολέμηση της πανδημίας έδωσαν ΚΑΕ Ολυμπιακός και bwin στο φιλικό με τον Άρη στο ΣΕΦ.

Σημαντικές δωρεές στην μάχη της καταπολέμησης της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την bwin στο περιθώριο του φιλικού με τον Άρη στο ΣΕΦ.

Αρχικά, παραδόθηκε από τους Γιώργο Πρίντεζη και Κωνσταντίνο Εφραιμίδη, CSR Manager της bwin, στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, Μιχάλη Ζουλούφα, επιταγή που αντιστοιχούσε σε υγειονομικό υλικό για το προσωπικό.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με την bwin, παρέδωσαν δύο υπερσύγχρονες συσκευές φωτοθεραπείας για τον νεογνικό ίκτερο, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Δωρεά 3500 μασκών, έγινε και προς το φιλανθρωπικό σωματείο «Κιβωτός της Αγάπης-Γαλήνη Ανάπηρων Παιδιών» που εδρεύει στην Πάτρα και φιλοξενεί 75 παιδιά.

Υγειονομικό υλικό, παραδόθηκε και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο». Την σχετική επιταγή, παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x