Γενικά

Όλοι μέσα εκτός από Γουίγκινς για Καναδά!

Σε πολύ μεγάλο βαθμό πλήρης θα είναι ο Καναδάς στο προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη, Βικτόρια, καθώς ο μοναδικός απών αναμένεται να είναι ο Άντριου Γουίγκινς.

Ευχάριστα νέα προκύπτουν από την ομάδα του Καναδά εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά στο οποίο θα αντιμετωπίσει και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών και όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ του TSN Sports, Τζος Λέβενμπεργκ, που είναι γνωστός για την καθημερινή του ασχολία με τους Τορόντο Ράπτορς, όλα τα μεγάλα ονόματα της χώρας αναμένεται να δώσουν το «παρών», εκτός από τον Άντριου Γουίγκινς.

«Ο Αρ Τζέι Μπάρετ θα είναι με τον Τζαμάλ Μάρει, Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ και τους υπόλοιπους για τον Καναδά το ερχόμενο καλοκαίρι. “100%. Σίγουρα σχεδιάζω να παίξω. Είμαι πολύ περήφανος που το λέω αυτό”.

Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες που έχουν δηλώσει ότι θα είναι στον Καναδά είναι: Μάρεϊ, Γκίλτζους-Αλεξάντερ Μπάρετ, Αλεξάντερ-Γουόκερ, Μπρουκς, Πάουελ, Μπιρτς, Μπουσέρ, Μπρισέτ. Στο μεταξύ, οι Τζόσεφ, Τόμπσον και Όλινικ δεν χρειάζεται καν να πουν κάτι. Στοίχημα ότι θα είναι εκεί.

Πολλοί ρωτούν για τον Γουίγκινς. Από όσο γνωρίζω η σχέση του με την ομοσπονδία του Καναδά δεν είναι η καλύτερη και καταλαβαίνω ότι αυτό είναι αμοιβαίο. Θα μου έκανε έκπληξη, αν έπαιρνε πρόσκληση και θα ήμουν ακόμα πιο έκπληκτος, αν ήθελε ο ίδιος να παίξει. Υπάρχει χρόνος όμως αυτό να αλλάξει», αναφέρει ο δημοσιογράφος του «TSN Sports».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x