Euroleague

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ούτε ένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν κέρδισε τη διάκριση από τη σκληρή ήττα από τη Βιλερμπάν.

Το χειρότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν έκανε ο Ολυμπιακός και δίκαια ηττήθηκε 69-63 από τη Βιλερμπάν. Σαφώς οι απουσίες, αλλά και η υπερπροσπάθεια μέσα το Τελ Αβίβ έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά και πάλι ουδείς «ερυθρόλευκος» κατάφερε να διακριθεί…

Η βαθμολογία των παικτών (με άριστα το «10»):

Χάρισον (4): Έπαιξε μετά τον τραυματισμό του για 23:16’. Μοναδική αξιοπιστία που έδειξε στην επίθεση –που αυτό είναι το φόρτε του- ήταν οι βολές, καθώς είχε 8/8. Από ‘κει και πέρα, είχε 2/7 σουτ, με 1/5 τρίποντα. Και τέτοια ποσοστά δεν θέλεις από τον… σκόρερ σου.

Χαραλαμπόπουλος (2): Έπαιξε όλο το πρώτο δεκάλεπτο και δεν μπήκε ξανά στο παρκέ. Η προσφορά σχεδόν… μηδαμινή με 2 πόντους.

Σπανούλης (4): Πρόσφερε 10 πόντους, αλλά κυρίως με το τεράστιο ταλέντο του και τίποτε άλλο. Η… καμία ασίστ το επιβεβαιώνει αυτό για τον αρχηγό…

Σλούκας (4): Ενώ έχει ξεκινήσει σούπερ το ματς με 6 ασίστ στην πρώτη περίοδο, τα δύο γρήγορα φάουλ που έκανε τον έστειλαν στον πάγκο και τον «τελείωσαν» από το ματς. Φάνηκε και κουρασμένος, που είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού έχει παραχρησιμοποιηθεί στα τελευταία ματς και γι’ αυτό όταν επέστρεψε στο παρκέ είχε ακόμη μία ασίστ και ένα δίποντο.

Βεζένκοβ (4): Πολύ κάτω για τα στάνταρ του, με βάση τις εμφανίσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα. Λογικό και εκείνος να κάνει ένα κακό ματς.

Πρίντεζης (3): Μέτριο ματς και από τον υπαρχηγό. Πολύ «φτωχή» επιθετική συγκομιδή με μόλις 3 πόντους και μόλις μία εύστοχη προσπάθεια στις συνολικά πέντε που επιχείρησε. Συνάντησε και πολλά προβλήματα στην άμυνα από τον Γιαμπουσελέ.

Ζαν-Σαρλ (3): Λόγω της απουσίας του Μάρτιν χρησιμοποιήθηκε –όπως ήταν φυσικό- πολύ στη θέση «5». Δεν κατάφερε να αποδώσει και πολύ καλά.

Τζένκινς (4): Κλασική εμφάνιση Τζένκινς. Αμυντικά έκανε ό,τι μπορούσε και σε μεγάλο βαθμό έβγαλε εις πέρας την αποστολή του. Παρασύρθηκε και εκείνος από το «ερυθρόλευκο»… ναυάγιο.

Έλις (3): Κατάφερε να κοιτάξει στα… μάτια τον θηριώδη Φαλ στα πρώτα έξι λεπτά του αγώνα. Μετά… εξαφανίστηκε και δεν πρόσφερε και πολλά στα συνολικά 18 λεπτά που αγωνίστηκε.

ΜακΚίσικ (5): Ήταν δεύτερος σκόρερ με 11 πόντους και… παραδόξως ο πιο αξιόπιστος έξω από τα 6,75μ., έχοντας 3/4 τρίποντα. Μάζεψε και 5 ριμπάουντ. Αλλά, ούτε και εκείνος κατάφερε να κάνει τη μεγάλη διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x