Γενικά

Οριστικά χωρίς Σίμονς στο Παγκόσμιο η Αυστραλία

Την απουσία του από το ερχόμενο Παγκόσμιο της Κίνας ανακοίνωσε ο Μπεν Σίμονς.

Χωρίς τον Μπεν Σίμονς θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Αυστραλία.

Ο σταρ των σίξερς, με γραπτή δήλωση, τόνισε πως θέλει να αφοσιωθεί στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, ενώ τόνισε πως ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει με τους «Boomers» είναι η κατάκτηση ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκυο.

«Θέλω να γνωστοποιήσω σε όλους πως μετά από διαβουλεύσεις με τον εκπρόσωπό μου, πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το καλοκαίρι.

Θα ταξιδέψω στην Αυστραλία για να πραγματοποιήσω καμπς και να προπονηθώ με τους την εθνική για τις ερχόμενες διοργανώσεις.

Είμαι ενθουσιασμένος με το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ των Boomers, ειδικά όσο πλησιάζουμε στο 2020, όταν θα έχω την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στη μεγαλύτερη παγκόσμια σκηνή του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Αποφασίσαμε πως το καλύτερο είναι να επιστρέψω τον Σεπτέμβριο στη Φιλαδέλφεια, για να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να προετοιμαστώ για την ερχόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

Εκτιμώ την υποστήριξη και την κατανόηση της ομοσπονδίας της Αυστραλίας. Ανυπομονώ να δουλέψω ξανά με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και τους συμπαίκτες μου στην Εθνική τις επόμενες εβδομάδες, για να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον απόλυτο ομαδικό στόχο, την κατάκτηση ολυμπιακού μεταλλίου».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x