Γενικά

Τα πέντε τελευταία εισιτήρια για το Παγκόσμιο και οι 27 ομάδες που έχουν ήδη περάσει

Πέντε θέσεις είναι «ανοιχτές» για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ. Δείτε ποιες ομάδες τα διεκδικούν και ποιες είναι οι 27 που ήδη έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριό τους.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου στις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Ιαπωνία.

Το εισιτήριο για τη διοργάνωση του καλοκαιριού έχουν ήδη κλείσει 27 ομάδες και απομένουν πέντε θέσεις , ακόμα, που διεκδικούν έξι ομάδες.

Συγκεκριμένα, από το Group E’ παραμένουν ζωντανές οι Βενεζουέλα, που υποδέχεται τον Καναδά, και η Δομινικανή Δημοκρατία με την Αργεντινή που αναμετρώνται μεταξύ τους.

Οι Καναδοί έχουν ήδη σφραγίσει την πρόκρισή τους, με τους Βενεζουελάνους και τους Δομινικανούς να ακολουθούν στη βαθμολογία και τους Αργεντινούς να βρίσκονται στην τέταρτη θέση.

Στο Group F τα τελευταία εισιτήρια διεκδικούν Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό και Βραζιλία που αντιμετωπίζουν Κολομβία, Ουρουγουάη και ΗΠΑ αντίστοιχα.

Οι ΗΠΑ έχουν ήδη προκριθεί, με το Πουέρτο Ρίκο να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, το Μεξικό στην τρίτη και τη Βραζιλία στην τέταρτη.

Την πρόκριση παίρνουν οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ενώ οι τέταρτες θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για πρόκριση.

Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί είναι οι:


Ευρώπη: Λετονία, Γερμανία, Φινλανδία, Ιταλία, Σλοβενία, Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Λιθουανία, Γεωργία, Μαυροβούνιο.
Αμερική: Καναδάς, ΗΠΑ
Ασία/Ωκεανία: Λίβανος, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Κίνα, Ιορδανία, Ιράν, Φιλιππίνες, Ιαπωνία
Αφρική: Ακτή Ελεφαντοστού, Νότιο Σουδάν, Αίγυπτος, Αγκόλα, Πράσινο Ακρωτήρι, Σενεγάλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x