NBA

Παίζει στο restart ο Χάουαρντ και χαρίζει το συμβόλαιό του σε οργανισμό

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα ενισχύσει τους Λέικερς στο Ορλάντο.

Παρότι αρχικά είχε εκφράσει επιφυλάξεις, ο Ντουάιτ Χάουαρντ έκανε γνωστό πως θα ενισχύσει τους Λέικερς στο restart του ΝΒΑ. Ο 34χρονος σέντερ, μάλιστα, ανακοίνωσε πως θα διαθέσει το υπόλοιπο του φετινού συμβολαίου του, περίπου 700.000 δολάρια, για την καμπάνια Breath Again, που άρχισε ο ίδιος το 2015 και έχει σκοπό την εξαφάνιση των κάθε λογής διακρίσεων.

«Ναι, θα είμαι με την ομάδα στο Ορλάντο. Έχω συμβατική υποχρέωση απέναντι στην ομάδα και μια υποχρέωση απέναντι στους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους, τον οργανισμό των Λέικερς. Όμως έχω υποχρέωση και απέναντι στην οικογένειά μου και την κοινωνία», τόνισε ο Χάουαρντ, που έχει πλέον την επιμέλεια του εξάχρονου γιου του, Ντέιβιντ, μετά τον θάνατο της μητέρας του, Μελίσα, από επιληπτική κρίση στις 27 Μαρτίου.

Στην 16η του σεζόν στο ΝΒΑ ο Χάουαρντ αναγεννήθηκε έχοντας 7,5 πόντους (με 73,2% στα σουτ), 7,4 ριμπάουντ και 1,2 τάπες κατά μέσο όρο. Παίζοντας με τους Λέικερς στο Ορλάντο θα αγωνιστεί στην πόλη όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, καθώς οι Μάτζικ τον είχαν επιλέξει στο νούμερο ένα του ντραφτ το 2004.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x