Γενικά

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Βιλντόσα - Η διάγνωση για τον τραυματισμό του

Τα νέα ήταν καθησυχαστικά για τον τραυματισμό του Λούκα Βιλντόζα, καθώς η ομοσπονδία της Αργεντινής ενημέρωσε πως δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό.

Ανησυχία προκλήθηκε στην Αργεντινή αλλά και στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Λούκα Βιλντόσα με πρόβλημα από την αναμέτρηση μεταξύ της «αλμπισελέστε» και της Χιλής, για τα ημιτελικά του προ-προολυμπιακού τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Βιλντόσα ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα της Αργεντινής, αλλά πρόλαβε να παίξει μόλις για 2:07’’, χωρίς να πάρει κάποια προσπάθεια, δείχνοντας να πονάει στον προσαγωγό. Παρόλα αυτά, η ομοσπονδία της χώρας ήταν... καθησυχαστική, καθώς έδωσε τη διάγνωσή της για τον τραυματισμό, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για κάτι περίπλοκο.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει υποστεί «μυοπεριτονιακή συλλογή στον προσαγωγό», τραυματισμός που μπορεί μεν να τον ενοχλεί για μερικές εβδομάδες, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι που εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα, αν οι ενοχλήσεις του 28χρονου είναι σε ανεκτό επίπεδο, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στον τελικό με τις Μπαχάμες τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/8). Η Αργεντινή χρειάζεται τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά του 2024 και να διεκδικήσει μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θυμίζουμε πως με την εθνική του ομάδα τραυματίστηκε και ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ωστόσο τα νέα και στη δική του περίπτωση μοιάζουν πως είναι καθησυχαστικά, κάτι που δεδομένα προκαλεί ανακούφιση στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x