Γενικά

«Ο Μπράντον Χάντερ κατέρρευσε μετά από μάθημα γιόγκα»

Στην αποκάλυψη ότι ο Μπράντον Χάντερ, κατέρρευσε έπειτα από ένα μάθημα γιόγκα στο οποίο συμμετείχε, προχώρησε ο ο πρώην προπονητής του, Τιμ Οσέα.

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τετάρτης (13/9) η είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ.

Ο Αμερικανός, που μεταξύ άλλων πέρασε και από τον Παναθηναϊκό το 2006, «έφυγε» από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 43 του χρόνια, με την «πράσινη» ΚΑΕ να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν ακόμη άγνωστα, με τον πρώην προπονητή του Τιμ Οσέα, να προχωρά σε μια χρήσιμη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός coach αφού αποχαιρέτησε τον Χάντερ, ανέφερε ότι κατέρρευσε έπειτα από ένα μάθημα γιόγκα.


Aναλυτικά:

«Με βαθιά θλίψη και σοκ μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ σήμερα στο Ορλάντο σε ηλικία 42 ετών. Δυστυχώς κατέρρευσε στο τέλος ενός μαθήματος γιόγκα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ στην προπονητική μου καριέρα. Διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και στη συνέχεια έπαιξε στο ΝΒΑ για τη Βοστώνη και το Ορλάντο.

Αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ευρώπη, πριν μεταβεί σε μια επιτυχημένη καριέρα ως ατζέντης αθλητών. Μείναμε σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και ήμουν απίστευτα περήφανος για τον σύζυγο, τον πατέρα και τον πολίτη που έγινε.. Κρατήστε την οικογένειά του στις προσευχές σας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x