Ελλάδα

Παναθηναϊκός και Μπρέι έγραψαν ιστορία πίσω από τα 6.75μ.!

Παναθηναϊκός και Τι Τζέι Μπρέι έγραψαν ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις επιδόσεις τους στα τρίποντα στη νίκη επί του Άρη (94-72).

Ο Τι Τζέι Μπρέι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού με 94-72 επί του Άρη, με τις επιδόσεις του Αμερικανού να επισκιάζουν ακόμα και την παρουσία του Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος γκαρντ πέτυχε 28 πόντους στο ντεμπούτο του με τα «πράσινα», έχοντας 8/14 τρίποντα, με το «τριφύλλι» να ευστοχεί συνολικά σε 20/43.

Έτσι λοιπόν, ο Μπρέι έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που ευστοχεί σε 8 σουτ πίσω από τα 6.75μ. στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τους Ντρου Νίκολας, Κένεντι Ουίνστον και Μάρκους Ντένμον που είχαν πετύχει επτά.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός με τις 43 προσπάθειες για τρίποντο, ισοφάρισε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του πρωταθλήματος. Μόνο η Δάφνη τη σεζόν 2000-01 είχε επιχειρήσει περισσότερα (44), ενώ με τα 20 εύστοχα απόψε, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν και πάλι τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στη σχετική κατηγορία.

Διαβάστε ακόμα:

Μπρέι ο «μπόμπερ»: Tα 8 τρίποντα στο ντεμπούτο του (video)
Χεζόνια στον Μπρέι: «Κάρι... μ@@@@α!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x