Ελλάδα

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Εκτός από τους Παπαπέτρου και Μήτογλου, ουδείς άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού ξεχώρισε στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας Πάτρας υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φετινή του εντός έδρας ήττα (80-78) στο πρωτάθλημα, με τους Παπαπέτρου και Μήτογλου να κάνουν ό,τι μπορούσαν για να την αποτρέψουν.

Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):

Μακ (6): Ο Αμερικανός προσπάθησε στα 22:57’’ που αγωνίστηκε, έχοντας 4 πόντους και 7 ασίστ. Ωστόσο, του χρεώνεται το κρίσιμο λάθος στο τέλος όταν η μπάλα «έκαιγε» και οι Πατρινοί έκαναν το σερί τους.

Παπαγιάννης (5): Μακριά από τον πολύ καλό του εαυτό. Πήρε μόλις τρεις προσπάθειες συνολικά και 4 πόντους και 7 ριμπάουντ. Αλλά, συνάντησε πολλά προβλήματα από τον Τζεράι Γκραντ στην άμυνα.

Νέντοβιτς (5): Πολύ μέτρια η εικόνα σε σχέση με την ποιότητα και τη γενική φετινή του παρουσία. Είχε μεν 6 ασίστ, αλλά 1/6 τρίποντα και κακές αποφάσεις σε πολλά σημεία του ματς.

Γουάιτ (2): Η στατιστική λέει ότι αγωνίστηκε για 23:29’’. Αλλά, με τη σχεδόν μηδαμινή προσφορά που είχε στο παιχνίδι, με 0/3 σουτ και μόλις 2 ριμπάουντ, κανείς δεν τον… θυμάται στο παρκέ.

Μήτογλου (8): Πληθωρική παρουσία στο παρκέ. Ένας «βράχος» στη ρακέτα με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ. Απλά ήταν ακόμη ένα δείγμα ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό… φεγγάρι.

Μποχωρίδης (2): Αντιστρόφως ανάλογη εμφάνιση σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βαλένθια. Στην άμυνα πάλεψε, ακόμη και με ψηλότερο παίκτη, αλλά στην επίθεση ήταν αρνητικός με 1/6 σουτ, μόλις 2 ασίστ και φυσικά το λάθος στο τέλος που κόστισε την ήττα στον Παναθηναϊκό.

Όγκαστ (3): Αγωνίστηκε μόλις για 10 λεπτά και δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για έλλειψη διάθεσης. Αλλά, δεν έδωσε το κάτι παραπάνω, έχοντας μόλις 3 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Παπαπέτρου (9): Μόνο… καφέ δεν έφτιαξε στο ΟΑΚΑ! Ώρες ώρες απολαυστικός στο παιχνίδι. Σουτ μακρινό, μέσης απόστασης, λέι απ και σωστά το κορμί στην άμυνα. Τα έκανε σχεδόν όλα τέλεια. Η εμφάνισή του είναι για 10 με… τόνο, αλλά του πιστώνεται ένα λάθος στο τέλος, που έδωσε κλέψιμο στον Προμηθέα και το καλάθι της ισοφάρισης (78-78).

Κασελάκης (-): Δεν μπορεί να κριθεί με τα 2:42’’ που αγωνίστηκε, παίρνοντας μόλις μία προσπάθεια που ήταν και άστοχη.

Φόστερ (2): Ο Κάτας τον χρησιμοποίησε μόλις για 7 λεπτά. Και μάλιστα δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να τον εμπιστευτεί και στη συνέχεια του ματς.

Μπέντιλ (6): Είχε προσφορά και διάθεση στο ματς, αντικαθιστώντας τον Μήτογλου, όταν εκείνος ήταν στον πάγκο για ανάσες. Αλλά, μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x