Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Πανιώνιος: Βοηθός του Λυκογιάννη ο Τσαλδάρης

Στο τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Την πρόσληψη του Δημήτρη Τσαλδάρη ως πρώτου βοηθού του Άρη Λυκογιάννη ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Ο 43χρονος πρώην γκαρντ εργαζόταν από το 2018 ως και φέτος ως διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενώ ήταν στον πάγκο της ομάδας στην πορεία της ανόδου στην Basket League το 2021.

Η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Τσαλδάρης εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας, ως άμεσος συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, γεννήθηκε στις 7/3/1980 στον Πειραιά κι αγωνίστηκε αρχικά στην Α2 Κατηγορία (Άλιμος και Περιστέρι) ενώ ακολούθως έγραψε πολλά χιλιόμετρα στην Α1 (Πανελλήνιος, Άρης, Κολοσσός Ρόδου, ΑΕΝ Κηφισιάς, ΚΑΟΔ και Δόξα Λευκάδας) αλλά και στο πρωτάθλημα Ιταλίας (Νάπολι, Μοντεγκρανάρο, Σάσαρι και Μπιέλα).

Επίσης αγωνίστηκε επτά φορές με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών.

Από το 2018 ως τον Αύγουστο του 2023 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών του Ολυμπιακού ενώ ήταν και head coach της ομάδας που κατέκτησε την άνοδο στην Basket League το 2021.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τσαλδάρη στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Τέλος, η Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ευχαριστεί τον Σπύρο Καραδήμα, μέλος της ομάδας και τη σεζόν 2022-2023 και τον Κωνσταντίνο Λημναίο, που εντάχθηκε στο επιτελείο το καλοκαίρι του 2023, για την προσφορά και την αφοσίωσή τους. Θα είναι πάντοτε φίλοι του Συλλόγου και τους συνοδεύουν οι ευχές μας για καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x