Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως έλεγχαν το ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν το μυαλό τους στην επανάληψη, κάτι που βοήθησε τον Ολυμπιακό να ευστοχήσει σε πολλά τρίποντα. Στάθηκε στα πολλά προβλήματα της ομάδας από την αρχή της σεζόν και πως αυτά δε λύνονται, ενόψει μίας αναμέτρησης και τους έχουν επηρεάσει άμεσα, ζητώντας όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του. Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο φανήκαμε ανταγωνιστικοί, ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν μπροστά στο σκορ για μεγάλη χρονική διάρκεια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην επίθεσή μας τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση.

Εκτός από κάποια "ανοιχτά" σουτ που δημιουργήσαμε και χάσαμε, δεν είχαμε το "καθαρό" μυαλό να "χτυπήσουμε" σε κάποια πλεονεκτήματα που θεωρητικά θα μπορούσαμε να είχαμε. Για αυτόν το λόγο στο τελευταίο δεκάλεπτο "άνοιξε" η διαφορά, καθώς ο Ολυμπιακός ευστόχησε σε κάποια σουτ τριών πόντων και νίκησε δίκαια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Για τα προβλήματα του Ολυμπιακού και αν αυτά αποσυντόνισαν τον ΠΑΟΚ: «Είναι 13 Απριλίου. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα από τις 13 Σεπτεμβρίου, οπότε οι αντοχές έχουν μειωθεί πάρα πολύ για τα παιδιά. Δυστυχώς, εδώ και αρκετό καιρό δεν είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε. Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία, όπως η σημερινή με τα προβλήματα που προέκυψαν στον Ολυμπιακό, δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι ξανά κανονική ομάδα, βρίσκεις τη φόρμα σου και έχεις την αποτελεσματικότητα που πρέπει για να κερδίσεις ένα παιχνίδι που ουσιαστικά το έχεις χαμένο. Αυτό συνέβη σήμερα.

Προσπαθήσαμε, αλλά η κατάσταση της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, αλλά είναι μια κορεσμένη κατάσταση, η οποία επικρατεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι εύκολο για εμάς να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Προσπαθούμε, όμως, δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ξαναβρεί τον ρυθμό της στα playoffs για να τελειώσουμε την χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.