Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Τη στεναχώρια του για το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει, παρότι θα μπορούσε, εξέφρασε ο Έλληνας τεχνικός.

Σε ένα ντέρμπι από τα παλιά στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με 80-75 και διεύρυνε το εντός έδρας σερί του απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» που κρατάει από το 1996.

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, εκδήλωσε τη στεναχώρια του για την ήττα. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Αν εξαιρέσεις τα επιθετικά ριμπάουντ, ήμασταν καλύτεροι»

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Αγωνιστικά θεωρώ ότι το κομβικό σημείο ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Σε όλα τα άλλα ήμασταν εμφανώς καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση. Και αυτό έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε το σκορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε 11 επιθετικά ριμπάουντ στο ημίχρονο ενώ εμείς 4-5 αμυντικά».

«Δείξαμε το επίπεδό μας»
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα με εξαίρεση κάποια καλάθια που έβαλε ο Νέντοβιτς, ένας παίκτης που έχει μεγάλη ποιότητα. Περιορίσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάποιες λεπτομέρειες και κάποια εύκολα καλάθια που χάσαμε δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δείξαμε το επίπεδό μας, αλλά είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Είμαστε στεναχωρημένοι, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει»
«Είναι πως το βλέπει ο καθένας. Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι. Θεωρώ και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και αυτό μας στεναχωρεί περισσότερο. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ο Παναθηναϊκός. Έχει ποιότητα, φανέλα, ιστορία. Και είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαστε ΑΕΚ δείχνουμε την ποιότητά μας και το ποτήρι είναι μισοάδειο».

Για την παρουσία του Μωραΐτη:
«Ήταν καθοριστικός για να εκδηλώσουμε σωστά τις επιθέσεις μας ενώ είχε καλή αμυντική παρουσία. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία και είχε πολύ καλή εικόνα σ' ένα τέτοιο παιχνίδι όπως είναι εναντίον του Παναθηναϊκού. Και ο Γκίκας και ο Μωραΐτης έκαναν πολύ καλή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x