Ευρώπη

Παραιτήθηκε από την Παρτίζαν ο Ντανίλοβιτς!

Την παραίτησή του από την προεδρία της Παρτίζαν υπέβαλε τη Δευτέρα (24/8) ο Πέντραγκ Ντανίλοβιτς, με το σύλλογο από τη Σερβία να διανύει τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του!

Η κρίση στην Παρτίζαν συνεχίζεται και το μέλλον της είναι πιο αβέβαιο από ποτέ! Μετά τη φημολογούμενη απομάκρυνση του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, τη Δευτέρα (24/8) ο Πέντραγκ Ντανίλοβιτς υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία του συλλόγου!

«Δεν μπορώ να το κάνω πια. Δεν μπορώ να μείνω, κατέχοντας απλά έναν τίτλο. Δεν μπορώ να βοηθήσω τη ζωή μου πια και η ζωή μου είναι η Παρτίζαν», είπε αρχικά ο Πέντραγκ Ντανίλοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πως η σερβική ομάδα έχει 5 εκατ. ευρώ χρέη.

Όπως είναι φυσικό, ο απερχόμενος πρόεδρος της Παρτίζαν, αναφέρθηκε και στον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: «Σέβομαι απόλυτα τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, με τον οποίο έχουμε μία σχέση που κρατάει εδώ και 29 χρόνια. Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου και για εκείνον ήρθα στην Παρτίζαν. Είναι ειδικός σε αυτό που κάνει, αλλά ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν συμφωνώ με τις δημόσιες τοποθετήσεις του και πιστεύω πως ο σύλλογος δεν πρέπει να γίνει πολιτικό κόμμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x