Euroleague

Ύμνοι Πασκουάλ για Σάρας-Μπαρτσελόνα: «Είναι σαν να δίνεις στον καλύτερο οδηγό το καλύτερο αμάξι»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποθέωσε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και την Μπαρτσελόνα, λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση της Ζενίτ με τους Καταλανούς.

Η Ζενίτ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/4) την Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoffs της Euroleague και ο Τσάβι Πασκουάλ αποθέωσε σε συνέντευξή του τόσο την αντίπαλο των Ρώσων, όσο και προσωπικά τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο πρώην τεχνικός των «μπλαουγκράνα» είπε στην «Mundo Deportivo»: «Από την αρχή της σεζόν λέω πως η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όχι μόνο για την πρόκριση στο Final Four. Έχει έναν σπουδαίο προπονητή και μία πολύ καλή ομάδα. Είναι σαν να έχεις έναν από τους καλύτερους οδηγούς της κούρσας και να του δίνεις το καλύτερο αμάξι. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει το τρόπαιο. Είναι πολύ δύσκολο να πεις ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, αλλά ο "Σάρας" είναι αυτός που μπορεί να κυριαρχήσει στη διοργάνωση τα επόμενα χρόνια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα πάμε για διακοπές στη Βαρκελώνη, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ακόμη, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησηή του για τη φετινή πορεία της Ζενίτ: «Για εμάς η πρόκριση στην οκτάδα είναι σαν να κατακτήσαμε έναν τίτλο. Καταφέραμε δύο ιστορικής σημασίας επιτεύγματα, που δεν είχαν ξαναγίνει: πήραμε την πρώτη θέση στη regular season της VTB League και προκριθήκαμε στα playoffs της EuroLeague, ενώ πέρσι ήμασταν τελευταίοι. Ήταν σπουδαίο όλο αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x