Γενικά

Συνεχίζει τον αγώνα του ο Πάτρικ Γιανγκ: «Συμπλήρωσα 100 μέρες στο νοσοκομείο, φως στο τούνελ»

O Πάτρικ Γιανγκ συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά του.

Η ζωή του Πάτρικ Γιανγκ άλλαξε δραματικά στις 29 Ιουνίου, όταν είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του σε επαρχιακό δρόμο της Νεμπράσκα. Ο Αμερικανός πρώην σέντερ του Ολυμπιακού με έναν λάθος υπολογισμό είδε το όχημά του να φέρνει πολλές τούμπες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να υποστεί σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη, αλλά όχι μόνο. Πλέον είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, με την κινητικότητα στα κάτω του άκρα να περιορίζεται στα δάχτυλα των ποδιών του. Μάλιστα, στις αρχές του καλοκαιριού μια λοίμωξη λίγο έλειψε να του στοιχίσει στη ζωή. Ο ίδιος εξακολουθεί να νοσηλεύεται και δεν το βάζει κάτω.

«Σήμερα είναι η 100η μέρα στο νοσοκομείο. Το φως είναι στο τέλος του τούνελ. Δεν μπορώ ποτέ να επιστρέψω στο να είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Ποτέ μην τα παρατάς. Ποτέ μην σταματάς να πιστεύεις. Ποτέ μην σταματάς να προσεύχεσαι. Ο Θεός μπορεί να σε χρησιμοποιήσει όπου κι αν είσαι, δεν χρειάζεται να είσαι δυνατός. Αγκαλιάστε την αδυναμία, εγκατάλειψε τον έλεγχο», έγραψε στο Twitter.

Ο Πάτρικ Γιανγκ ξεχώρισε με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ τη σεζόν 2014/15 και το καλοκαίρι του 2015 είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο στις 12 Νοεμβρίου του 2015 είχε υποστεί ρήξη χιαστού σε έναν αγώνα με την Αναντολού Εφές και ουσιαστικά δεν συνήλθε ποτέ από αυτόν τον τραυματισμό, παρότι δοκίμασε το come back με Αρμάνι Μιλάνο, Αβελίνο και Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x