Γενικά

Επέστρεψε για ένα ματς στα 44 του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Πέπε Σάντσες!

Αν και αποσύρθηκε το 2013 ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Πέπε Σάντσες, επέστρεψε για ένα ματς στη δράση σε ηλικία 44 ετών, για να κάνει το χατίρι στην οικογένειά του!

Απίθανος ο Πέπε Σάντσες!

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2001/02, επέστρεψε από τη… σύνταξη που έχει βγει από το 2013, για να αγωνιστεί ξανά σε ηλικία 44 ετών!

Η Μπαΐα Μπάσκετ είχε παιχνίδι με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, αλλά εξαιτίας της μεγάλης έξαρσης του κορωνοϊού δεν συμπλήρωνε οκτάδα για να κατέβει. Για τον λόγο αυτό, απευθύνθηκε στον παλαίμαχο Αργεντινό γκαρντ, ο οποίος από τις... παραλίες, έβαλε φανέλα και πάτησε ξανά παρκέ!

Βέβαια, ο άλλοτε «πράσινος» γκαρντ πήγε με τις ευλογίες της οικογένειάς του και συγκεκριμένα του γιου του, ο οποίος δεν είχε γεννηθεί όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν και ένα από τα όνειρά του ήταν να τον δει ξανά στο παρκέ.

Πέπε Σάντσες: Επέστρεψε για ένα ματς στα 44

Ο Πέπε Σάντσες, λοιπόν, όχι μόνο έπαιξε, όχι μόνο συμπλήρωσε την οκτάδα, αλλά αγωνίστηκε για 29 λεπτά και μάλιστα έπαιξε ρόλο στη νίκη της Μπαΐα στην παράταση με σκορ 91-87! Όσο για την στατιστική του, είχε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x