Euroleague

Περιμένει τρεις επιστροφές τον Νοέμβριο ο Σφαιρόπουλος

Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να τεθούν στη διάθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ οι Όμρι Κάσπι, Γιοβέλ Ζούσμαν και Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Περίπου σε δύο μήνες αναμένεται να είναι πλήρες το «οπλοστάσιο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ερωτηθείς για την επιστροφή των τριών τραυματιών Όμρι Κάσπι, Γιοβέλ Ζούσμαν και Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως εφόσον πάνε καλά με την αποθεραπεία τους τότε θα τους έχει στη διάθεσή του μέσα στον Νοέμβριο.

Άρα, αυτό σημαίνει πως οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό (16/10), όμως είναι πιθανό να τους έχει ο Έλληνας κόουτς στο ματς με τον Παναθηναϊκό (22/12).

«Θέλουμε να τους έχουμε ξανά μαζί μας, αλλά θα χρειαστεί χρόνος, καθώς δεν θέλουμε να πάθουν κάποια υποτροπή στους τραυματισμούς τους. Όλοι τους υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς και πιστεύω ότι μέσα στον Νοέμβριο όλοι θα είναι έτοιμοι για την σταδιακή προσαρμογή τους στους αγώνες. Θα πρέπει να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις τουλάχιστον δύο εβδομάδες, προτού επιστρέψουν στα ματς», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x