Γενικά

Πέσιτς για Γιόκιτς: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο για το Παγκόσμιο, μπορεί να κερδίσει το ΝΒΑ»

Ο προπονητής της Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για το αν θα δώσει το παρόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού ο Νίκολα Γιόκιτς.

Για την προετοιμασία της Σερβίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του ερχόμενου καλοκαιριού (25 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου), αλλά και για το αν δώσει το «παρών» στη διοργάνωση ο μεγάλος αστέρας της ομάδας, Νίκολα Γιόκιτς, μίλησε ο τεχνικός των «πλάβι», Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο 73χρονος προπονητής ανέφερε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο, σχετικά με την παρουσία του σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, λόγω της συμφωνίας ανάμεσα σε FIBA και ΝΒΑ, κατά την οποία ένας παίκτης μπορεί να ξεκινήσει προετοιμασία 28 μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γνωρίζουμε από αυτή την κατάσταση ότι σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ του NBA και της FIBA, οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία 28 ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμα, ίσως ο Γιόκιτς κερδίσει το ΝΒΑ. Πόσο καιρό θα παίζουν, πώς θα εξελιχθούν όλα και πόσο μακριά θα φτάσει ο Μπογκντάνοβιτς με την Ατλάντα… Οι παίκτες της Euroleague μόλις άρχισαν να παίζουν δυναμικά, κάθε παιχνίδι είναι playoffs.

Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε τον Ιούνιο, όταν όλα έχουν τελειώσει, να καλέσουμε τους υποψηφίους που τελείωσαν το παιχνίδι, ας πούμε, να είναι εκεί για λίγες μέρες, να δει ο ένας τον άλλον, να κάνουμε κοινές προπονήσεις και να δώσουν εξετάσεις πριν τις ετήσιες διακοπές. Κακή προετοιμασία – κακά αποτελέσματα, αυτός είναι ο κανόνας. Ας πάρουμε το καλύτερο και ας προετοιμαστούμε καλά. Αυτό είναι προτεραιότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x