Γενικά

Πέσιτς: «Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει ο Γιόκιτς - Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, έπλεξε το εγκώμιο του Νίκολα Γιόκιτς και συμπεριέλαβε την Ελλάδα στις καλύτερες ομάδες του προσεχές Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Για το στόχο της Σερβίας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, τον Νίκολα Γιόκιτς που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει προπονήσει και την Ελλάδα που είναι από τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, μίλησε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο προπονητής της Σερβίας παραχώρησε συνέντευξη στο Suddeutsche Zeitung και ανέφερε: «Θέλουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ευρώπη εξασφαλίζει μόνο δυο θέσεις και η Γαλλία έχει δεδομένη την παρουσία της ως διοργανώτρια των Αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπούμε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Υπάρχει η Ελλάδα, η Ισπανία και η Σλοβενία. Το τουρνουά είναι δύσκολο. Αρκεί ένα κακό παιχνίδι και όλα τελείωσαν», είπε αρχικά ο Πέσιτς και συνέχισε αποθεώνοντας τον Νίκολα Γιόκιτς:


«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει. Πέρα από τις εξαιρετικές του ικανότητες, το μεγάλο προσόν του Νίκολα είναι πως μιλάμε για έναν ομαδικό παίκτη, με άψογη συμπεριφορά και μεγάλη προσωπικότητα. Έχω πάει συχνά στο Ντένβερ και το έχω βιώσει εκεί. Επιπλέον, παρουσιάζει μεγάλη συνέπεια, παίζει εκεί επτά χρόνια. Αυτή η συνέπεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα και το έχουμε χάσει στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του 73χρονου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Να θυμίσουμε, ότι η Σερβία είναι στο β' όμιλο του τουρνουά και θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο, την Κίνα και το Νότιο Σουδάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x