Μουντομπάσκετ 2023

Πέτροβιτς: «Μετά την ιστορική νίκη επί της Ελλάδας είχαμε αδειάσει»

Ο Άτσο Πέτροβιτς φοβήθηκε μήπως η Βραζιλία «αδειάσει» μετά τη νίκη επί της Ελλάδας.

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του μετά το απαιτητικό ματς της Τρίτης απέναντι στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Άτσο Πέτροβιτς στη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη της Βραζιλίας επί του Μαυροβουνίου.

Αποστολή στην Ναντζίνγκ, Χρήστος Ρομπόλης

«Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα δύο πρώτα. Στο πρώτο υπήρχε άγχος και ήταν το πιο δύσκολο, γιατί αν χάναμε θα μέναμε εκτός. Στο δεύτερο παιχνίδι πήραμε μια ιστορική νίκη και ήταν δύσκολο έχοντας αδειάσει να αντιμετωπίσουμε το Μαυροβούνιο. Όμως είχαμε ποιότητα και κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ απέναντι στην Ελλάδα έπαιξαν καλά. Μιλάω κυρίως για τον Μαρσελίνιο και τον Φελίσιο», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός.

Από πλευράς παικτών, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας είπε: «Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την άμυνά μας, μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου. Εκεί χαλαρώσαμε, δεχτήκαμε ένα 14-0 και δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό. Θα πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση, ακόμη και χωρίς να χρειαστεί ο κόουτς να πάρει τάιμ άουτ. Ξέρουμε πόσο θέλαμε τη νίκη και πρέπει να πάρουμε το σημερινό μάθημα. Τώρα πάμε στην επόμενη φάση με τρεις νίκες, που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος ερχόμενοι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x