Γενικά

Πήρε τον τίτλο της περιφέρειάς του το Σεντ Τζονς των Πιτίνο, Λιοτόπουλου και Κωνσταντινίδη

Πήρε τον τίτλο στην Big East το Σεντ Τζονς του Ρικ Πιτίνο και των δύο Ελλήνων.

Το Σεντ Τζονς κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο στην Big East. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο συνέτριψε με 72-52 το Κονέκτικατ στον τελικό που έγινε στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν».

Ο Λευτέρης Λιοτόπουλος σε 7 λεπτά συμμετοχής δεν σκόραρε (0/1 δίποντα και 0/1 τρίποντα), είχε όμως ένα ριμπάουντ, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Φώτης Κωνσταντινίδης.

Το Σεντ Τζονς θα συνεχίσει στο NCAA Tournament έχοντας 19 στα τελευταία 20 παιχνίδια του. Ο Ρικ Πιτίνο φτάνει στον πέμπτο τίτλο του στην Big East και συνολικά στον 16ο σε περιφέρεια του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ κι έγινε ο πέμπτος που τα καταφέρνει μετά τον Τζιμ Μποχάιμ, Τζον Τόμπσον, Τζέι Ράιτ και Τζιμ Καλχούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x