Ελλάδα

Πιθανή αντιστροφή κλίματος με τους διεθνείς της ΑΕΚ και την Εθνική

Ίσως τελικά η ΑΕΚ να στείλει τους διεθνείς της στην Εθνική Ανδρών.

Αρκετά πιθανή φαντάζει, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, να ενσωματωθούν τελικά οι παίκτες της ΑΕΚ στην Εθνική Ανδρών για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ. Τουλάχιστον όσοι είναι υγιείς...

Η αποχή τους, που είχε αποδοθεί σε φήμες για κρούσμα στον Προμηθέα πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, προκάλεσε την αντίδραση της ΕΟΚ που προανήγγειλε εφαρμογή του κανονισμού ο οποίος προβλέπει βαριές τιμωρίες στους παίκτες που απουσιάζουν ενώ έχουν κληθεί αλλά και στην ομάδα τους εφόσον εκείνη τους ανάγκασε να απέχουν. Λέγεται πως οι ίδιοι οι παίκτες και οι εκπρόσωποί τους δεν ήθελαν να εμπλακούν σε μια τέτοια ιστορία και να τιμωρηθούν ενώ δεν φέρουν ευθύνη.

Το βράδυ της Κυριακής ήρθαν πληροφορίες πως το κλίμα αλλάζει, με τη λογική να πρυτανεύει και να μην την πληρώνει η Εθνική ομάδα για μια κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ομοσπονδία, μετά και τη διαιτησία στο Λαύριο. Μένει να φανεί, αν οι διεθνείς της «Ένωσης» (Μωραΐτης, Χρυσικόπουλος και Κατσίβελης) θα ενσωματωθούν στην αποστολή στο ξενοδοχείο ή έστω στην αυριανή πρωινή προπόνηση πριν την αναχώρηση με τσάρτερ για τη Ρίγα, όπου θα γίνουν σε «φούσκα» τα ματς με Βοσνία και Λετονία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x