NBA

Ποκουσέφσκι: «Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου μου έδωσαν χρήσιμες συμβουλές»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αναφέρθηκε στις συμβουλές που πήρε από τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, αλλά και από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μετά από το μέτριο ξεκίνημα στις Η.Π.Α., έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματά του στη G-League, με τη θυγατρική ομάδα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Αποκορύφωμα, η χθεσινή του εμφάνιση, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό double-double!

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα των Oklahoma City Blue, ο 19χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου, για τις συμβουλές που του έδωσαν ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ποκουσέφσκι:

«Με βοήθησαν οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου σε πολλά θέματα. Μου έλεγαν πως πρέπει καθημερινά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αν βελτιώνομαι. Επίσης μου έδωσαν συμβουλές που αφορούν τη ξεκούραση, την προετοιμασία ακόμα και τη διατροφή. Το πρόγραμμα στο NBA είναι πιο πιεσμένο και οι αγώνες πιο έντονοι, για αυτό όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Κάθε μέρα πρέπει να είμαι έτοιμος».

«Επίσης, συναντήθηκα και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν πάω στις Η.Π.Α., και μου έδωσε σημαντικές συμβουλές. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρεθούμε στο ίδιο παρκέ».

«Προσπαθώ από το πρώτο παιχνίδι να μάθω πράγματα που θα με βοηθήσουν. Με την ομάδα της G League έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο κάτι που με βοηθάει. Μίλησα με τον προπονητή Ντάγκνολτ και μόλις τελειώσει η G League θα επιστρέψω στους Θάντερ και θα αγωνιστώ κανονικά. θα έχω χρόνο με την ομάδα και θα είναι στο χέρι μου να παίξω περισσότερο και να βοηθήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x