Μουντομπάσκετ 2014

Πρίντεζης: «Δεν ισοπεδώνει αυτά που κάναμε»

Στην καλή κατάσταση που βρέθηκε η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα, αλλά και στην εικόνα που έδειξε η τελευταία στη φάση των ομίλων στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής στους «16».

Στο ότι ο αποκλεισμός απ’ την Σερβία δεν ισοπεδώνει την προσπάθεια που έκανε η Εθνική στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο 29χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί, ενώ τόνισε την καλή κατάσταση της Σερβίας στο ματς.

«Οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί γι’ αυτή την ομάδα καταρρίφθηκαν σε μια βραδιά. Αυτό είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι είναι ο θεσμός. Κάναμε έναν καλό πρώτο γύρο, όμως την πατήσαμε στα νοκ άουτ. Αν έχεις μια καλή ομάδα απέναντί σου, δεν είναι δύσκολο να αποκλειστείς».

Όσον αφορά στην κρισιμότητα των νοκ άουτ ματς, τόνισε αρχικά: «Η Σερβία μπήκε καλά. Δεν το λέω για να απαλύνω τον πόνο μας, αλλά έβαλε τα περισσότερα σουτ, ήταν σε πολύ καλή μέρα. Δεν θεωρώ ότι η σημερινή εικόνα ισοπεδώνει αυτά που κάναμε μέχρι σήμερα. Η Σερβία με τρεις νίκες στους ομίλους περνάει στους “8”, ενώ εμείς με πέντε μένουμε εκτός», ενώ στη συνέχεια σχολίασε:

«Παίξαμε ωραίο μπάσκετ στη διοργάνωση, αλλά σε ένα νοκ άουτ ματς παίζει σημασία όλη η διάρκεια. Αν παίζαμε τρία παιχνίδια με την Σερβία, ή αν είχαμε κάποια άλλη ομάδα απέναντι μας, ίσως τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά. Άλλες ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους, είχαν καλύτερη τύχη στα νοκ άουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x