Euroleague

Πρόβλημα με Πρίντεζη ενόψει Ζαλγκίρις!

Απρόοπτο στον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με τη Ζαλγκίρις, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στη μέση! Κανονικά θα ακολουθήσει την αποστολή στο Κάουνας.

Κανονική Τρίτη και… 13 για τον Ολυμπιακό η σημερινή!

Την ημέρα που έγινε γνωστό πως ο Ντάνιελ Χάκετ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, προέκυψε νέο πρόβλημα στους «ερυθρόλευκους»!

Οι Πειραιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αποχωρεί με σφίξιμο στη μέση. Ωστόσο, ο υπαρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας θα ακολουθήσει την αποστολή στο Κάουνας και εκεί θα αποφασίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για το αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν επικρατεί μεγάλη ανησυχία για τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς δεν πρόκειται για τραυματισμό. Συγκεκριμένα, ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» ένιωσε ένα «τσίμπημα» στη μέση, λόγω της γνωστής ευπάθειας που έχει στο συγκεκριμένο σημείο εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει αμέσως.

Όλα, λοιπόν, θα εξαρτηθούν στο χαλάρωμα που θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» επί λιθουανικού εδάφους για το αν θα αγωνιστεί ο έμπειρος φόργουορντ. Το σίγουρο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο μεγάλο πρόβλημα και πως το χειρότερο σενάριο τον θέλει απλά να χάνει μόνο το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x