Euroleague

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Είμαστε έτοιμοι εάν φύγει ο Παναθηναϊκός από την Ευρωλίγκα»

Έτοιμη να συμμετέχει στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν, εφόσον αποχωρήσει οριστικά ο Παναθηναϊκός, είναι η Παρτίζαν, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Όστογια Μιχαΐλοβιτς.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπει ανάμεσα στην κόντρα της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό η Παρτίζαν, όπως ξεκαθάρισε ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς, με τον πρόεδρο των «ασπρόμαυρων» να τονίζει πως η ομάδα του Βελιγραδίου παρακολουθεί τις εξελίξεις και πως εάν οι «πράσινοι» αποχωρήσουν τελικά, τότε θα είναι έτοιμη για τη συμμετοχή στη διοργάνωση.

«Είναι μία αμήχανη στιγμή και η Παρτίζαν δεν πρόκειται να σταθεί ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό. Ας λύσουν εκείνοι το πρόβλημά τους πρώτα και όταν γίνει αυτό, τότε θα δούμε τα υπόλοιπα», δήλωσε αρχικά ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς στο «Sport Klub» και πρόσθεσε:

«Σε επιστολή που στείλαμε στον Τζόρντι Μπερτομέου είχαμε εκφράσει την πρόθεση της Παρτίζαν που είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Αυτό δεν είναι κάτι που αμφισβητείται. Είμαστε έτοιμοι. Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x