Ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα την απόφαση της Γ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας για το να θα τον δεχθεί για τα επόμενα τρία χρόνια στις τάξεις της, όμως φαίνεται πως προκύπτει μία ακόμα σημαντική εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6, η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει στο τελικό στάδιο την επισημοποίηση του ενδιαφέροντός της για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, έχοντας καταθέσει στον παίκτη πρόταση για τριετές συμβόλαιο, που προβλέπει συνολικά απολαβές που θα αγγίζουν ή και θα ξεπερνούν τα 7 εκατ. ευρώ μικτά.

Ο Σέρβος σέντερ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Ολυμπιακό, όμως σε αυτό υπάρχει ΝΒΑ out, ρήτρα που προβλέπει πως οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που τον αποκτήσουν φέτος οι Σαν Αντόνιο Σπερς, θα καρπωθούν περίπου 1,5 εκατ. δολάρια. Σκοπός τους, ήταν αν δεν κάνει ούτε φέτος το υπερατλαντικό ταξίδι, να του προτείνουν νέα επέκταση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές, που σε καμία πάντως περίπτωση δε γίνεται να φτάσουν τα χρήματα που του έχει υποσχεθεί η Μπαρτσελόνα.

Ασφαλώς, για να γίνει αυτή η μετακίνηση, θα πρέπει να το θέλει ο παίκτης και μετέπειτα οι «μπλαουγκράνα» να συμφωνήσουν με τον Ολυμπιακό για το ποσό της μεταγραφής του, που μπορεί να είναι το οποιοδήποτε, αφού δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα της Ευρώπης.

Για αυτό το λόγο, ο παίκτης θα συναντηθεί με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για να συζητήσουν το θέμα (δεν αποκλείεται να το έχει κάνει ήδη), να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους για τη νέα σεζόν και το θέμα να πάρει τον δρόμο του. Για την ώρα, δε μπορεί τίποτα να θεωρείται δεδομένο, καθώς εκκρεμεί αυτή η συζήτηση μεταξύ του «Μίλου» και του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube