NBA

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως γεννήθηκε η κόντρα Τζόρνταν-Τόμας! (video)

Τον απίστευτο λόγο που ξεκίνησε τη μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Αζέια Τόμας και τον Μάικλ Τζόρνταν, αποκάλυψε ο Τζον Σάλεϊ, ο οποίος το 1996 είχε περάσει και από τον Παναθηναϊκό!

Η κόντρα που είχαν Αζέια Τόμας και Μάικλ Τζόρνταν είναι μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του ΝΒΑ και… βαστάει από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και τις μάχες ανάμεσα στους Πίστονς και τους Μπουλς.

Από τότε, ανάμεσα στους δύο παίκτες αναπτύχθηκαν σχέσεις μίσους, που δεν έχουν καταλαγιάσει ούτε στο ελάχιστο και κρατούν πολύ καλά ακόμα… Όμως, με ποια αφορμή ξεκίνησε όλο αυτό; Την απάντηση έδωσε ένας άνθρωπος που αγωνιζόταν στο Ντιτρόιτ εκείνο το διάστημα, ενώ το 1996 πέρασε και από τα μέρη μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος την είδε εν τη γενέσει της…

Ο Τζον Σάλεϊ, λοιπόν, αποκάλυψε πως όλο αυτό ξεκίνησε από τον Αζέια Τόμας. Κι η αφορμή δεν ήταν κάτι που μπορεί να του είπε ο «Air» σε κάποιον αγώνα, αλλά ήταν η πράξη ενός ανιψιού του!

Ο Τόμας είναι γέννημα θρέμμα του Σικάγου και όταν πήγε στο σπίτι του –όπως αποκάλυψε ο Σάλεϊ- είδε τον ανιψιό του να φορά φανέλα των Μπουλς, με το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν!

Όπως ήταν φυσικό, ο μικρός ήταν οπαδός των «ταύρων», αφού ήταν η ομάδα της πόλης του, αλλά από την άλλη αυτό δημιούργησε ένα… ψυχολογικό στον Αζέια Τόμας, ο οποίος έκτοτε –και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάλεϊ- κάθε φορά που έπαιζε απέναντι στους Μπουλς ήθελε να «απομυθοποιήσει» στο μυαλό του μικρού του ανιψιού τον… μύθο του Μάικλ Τζόρνταν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x