NBA

Πρώην παίκτης των Τζαζ κατηγορεί τον αντιπρόεδρο για ρατσιστική συμπεριφορά

Ο Ελάιτζα Μίλσαπ έκανε μια σοβαρή καταγγελία για τον Ντένις Λίντσεϊ, αντιπρόεδρο των Τζαζ.

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος του αντιπροέδρου των Τζαζ, Ντένις Λίντσεϊ, έκανε ο Ελάιτζα Μίλσαπ.

Ο άλλοτε άσος της ομάδας της Γιούτα υποστήριξε πως στη διάρκεια μιας συνάντησης για να ρυθμιστεί η αποχώρησή του από την ομάδα, ο Ντένις Λίντσεϊ τού επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Μάλιστα, ανέφερε πως στη συνάντηση ήταν παρών και ο νυν προπονητής της ομάδας, Κουίν Σνάιντερ.

«Σχεδόν πριν έξι χρόνια, στις 16 Απριλίου του 2015, ο Ντένις Λίντσεϊ έκανε κάποια ρατσιστικά σχόλια ενώ συζητούσαμε με τον Κουίν Σνάιντερ για την αποχώρησή μου από την ομάδα. "Αν πεις άλλη μια λέξη, θα σου κόψω τον μαύρο κ@@ο και θα σε στείλω πίσω στη Λουιζιάνα"», ανέφερε στο Twitter ο Μίλσαπ, που έπαιξε σχεδόν δύο σεζόν στους Τζαζ μέχρι να αποδεσμευτεί τον Ιανουάριο του 2016.

Ο Ντένις Λίντσεϊ διέψευσε μέσω τρίτων τους ισχυρισμούς του παίκτη, ενώ ο Κουίν Σνάιντερ ρωτήθηκε για το αν η καταγγελία ισχύει. «Ειλικρινά δεν θυμάμαι τη συγκεκριμένη συνάντηση. Θα μου έκανε όμως έκπληξη, δεν μπορώ να φανταστώ τον Ντένις να κάνει κάποιο τέτοιο σχόλιο», τόνισε.

Ο 33χρονος φόργουορντ είχε ένα πολύ μικρό πέρασμα από τους Σανς το 2017 και πιο πρόσφατα αγωνίστηκε προ δύο σεζόν στην Α2 Ισπανίας με την Μπρεογκάν.

Ο Ντένις Λίντσεϊ ανήκει στη διοίκηση των Τζαζ από το 2012 και το 2019 προήχθη από τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ σε αυτή του εκτελεστικού αντιπροέδρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x