Ελλάδα

Πρωτάθλημα μπάσκετ-16η αγωνιστική: Τα βλέμματα στο Παλατάκι

Η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος αρχίζει με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

16η στροφή και φουλ δράση στην Stoiximan Basket League το Σάββατο.

Τέσσερις αναμετρήσεις με ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινού του πρωταθλήματος, με τους «δικέφαλους» να ρίχνονται στη «μάχη», ενώ η αρχή γίνεται με το αμφίρροπο ματς στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ, η οποία επανέφερε τον Ματ Λοτζέσκι στην εγχώρια λίστα αντί του τραυματία Γιανίκ Μορέιρα υποδέχεται στις 17:00 το Μεσολόγγι με στόχο την έβδομη εντός έδρας νίκη και την ενδέκατη συνολικά που θα τη διατηρήσει πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Στις 15:45 το Περιστέρι υποδέχεται τον Ηρακλή, με τους μεν να στοχεύουν στη δεύτερη σερί νίκη τους και τους δε την πρώτη τους έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Στο πιο «ανοιχτό» παιχνίδι της ημέρας ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Προμηθέα στις 17:00. Αν νικήσουν οι γηπεδούχοι θα πιάσουν τους φιλοξενούμενους στην πέμπτη θέση, ενώ αν τα καταφέρει η ομάδα του Μάκη Γιατρά, που θέλει να φτάσει σε τέταρτο συνεχόμενο ροζ φύλλο, θα παραμείνει μόνη πίσω από το Περιστέρι.

Την ίδια ώρα, νίκη-βάλσαμο αναζητούν την ίδια ώρα Άρης και Λάρισα, που προέρχονται από δύο σερί ήττες και θέλουν μια νίκη για να πάρουν ανάσα, αλλά και ώθηση για τη συνέχεια.

Στο μενού της Κυριακής, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου και θέλουν την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχονται από τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Τρεις διαδοχικές επιτυχίες έχουν στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι και συνολικό 5-2 στο φετινό πρωτάθλημα. Το ματς που κλείνει την αγωνιστική είναι αυτό του Ιωνικού, που πλέον έχει και τον Αντώνη Κόνιαρη στο ρόστερ του, κόντρα στο Λαύριο.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής
Σάββατο 6 Μαρτίου
(15:45)Περιστέρι-Ηρακλής Τσαρούχα-Ανδρικόπουλος-Λόρτος (ΕΡΤ SPORTS2)
(17:00) ΑΕΚ-Μεσολόγγι Σταματόπουλος-Ταρενίδης Στ.-Καλογερόπουλος Φ. (ΕΡΤ SPORTS)
(17:00) ΠΑΟΚ-Προμηθέας Π. Παπαπέτρου Π.-Πουρσανίδης Γ.-Μαγκλογιάννης (ΕΡΤ3)
(17:00) Άρης-Λάρισα (ΕΡΤ SPORTS3)

Κυριακή 7 Μαρτίου
(15:30) Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)
(20:00) Ιωνικός Νικαίας-Λαύριο (ΕΡΤ SPORTS)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x