Ελλάδα

Πρωτάθλημα μπάσκετ: Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός-Άρης

Συνέχεια αγωνιστικής δράσης με μείον δύο παιχνίδια για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων λόγω Κυπέλλου και προκριματικών Ευρωμπάσκετ, το πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του διημέρου, αφού τα παιχνίδια Προμηθέας Πατρών-ΑΕΚ και Λαύριο-Κολοσσός Ρόδου που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα αναβλήθηκαν, εξαιτίας κρουσμάτων covid που ανιχνεύτηκαν στις φιλοξενούμενες ομάδες.

Η αυλαία ανοίγει απόψε, με το προτελευταίο Μεσολλόγι να υποδέχεται το Περιστέρι στις 20:00. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το restart με τον Σωτήρη Μανολόπουλο να ντεμπουτάρει στο πάγκο τους, στην μετά Αργύρη Πεδουλάκη εποχή.

Την Κυριακή (28/2), ο Ηρακλής ο οποίος προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό Νίκαιας στις 17:00, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ με τον Τζος Κάρτερ για πρώτη φορά στην αποστολή αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στη Λάρισα.

Στις 20:00 τέλος, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον τελευταίο της βαθμολογίας Άρη. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα 74-65 κόντρα στην Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ όσον αφορά τους Θεσσαλονικείς εκτός θα είναι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μάριο Τσάλμερς.



Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Σάββατο 27/2

Μεσολλόγι-Περιστέρι (20:00)

Προμηθέας Πατρών-ΑΕΚ (Αναβολή)

Λαύριο-Κολοσσός Ρόδου (Αναβολή)

Κυριακή 28/2

Ηρακλής-Ιωνικός Νίκαιας (17:00)

Λάρισα-ΠΑΟΚ (17:00)

Παναθηναϊκός-Άρης (20:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x