Euroleague

Πρωτοβουλια Τζεβελέκη για τη σωτηρία της ΚΑΕ Άρης

Περίπου 13 χρόνια μετά την είσοδό του στην ΚΑΕ Άρης, επιστρέφει στο προσκήνιο.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, έκανε γνωστό πως αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη σωτηρία της ΚΑΕ Άρης μπαίνοντας μπροστάρης σε μια προσπάθεια και ζητεί συσπείρωση όλων των δυνάμεων. Καλεί, δε, τον Νίκο Λάσκαρη, να αποδεσμεύσει την ΚΑΕ από τις δικές του προσωπικές περιπέτειες.

Υπενθυμίζεται πως ο Θανάσης Τζεβελέκης είχε τοποθετηθεί τον Αύγουστο του 2015 πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος επί Γιάννη Δαμιανίδη, ενώ οι δύο άνδρες αντιμετώπισαν περιπέτειες με τη δικαιοσύνη μετά το πέρασμά τους από την ΚΑΕ, καθώς το 2013 συνελήφθησαν για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο κ. Τζεβελέκης αποκάλυψε αρχικά: «Θα ήμουν ασυνεπής και αγενής αν δε σας το επιβεβαίωνα. Ανησυχώ πάρα πολύ για όλα όσα συμβαίνουν. Έχω όλα τα δεδομένα πια και αυτό που θέλω να κάνω ως απλός οπαδός του Άρη είναι να προσπαθήσω να ενεργοποιήσω όλο το Αρειανό στρατόπεδο, γιατί στον Άρη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες. Πήγα στα γραφεία και δεν υπήρχαν υπάλληλοι, ήμουν μόνο εγώ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Θέλω να ενώσω όλο τον Άρη».

Για τον Νίκο Λάσκαρη: «Δεν είμαι κακόβουλος. Αλλά δεν μπορεί κανείς να ταυτίζει την προσωπική του τύχη με την τύχη της ομάδας».

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πλέον ξέρω τα πάντα για την ομάδα και καταλαβαίνω την κατάσταση, έχοντας και την πολύ μεγάλη διοικητική εμπειρία από την προηγούμενη περίοδο. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον κ. Λάσκαρη και αν είναι στοιχειωδώς ευγενής θα πρέπει να μου μιλήσει, καθώς πρέπει να θυμηθεί ότι του παραχώρησα ένα τεράστιο πακέτο μετοχών. Επίσης, κάνω όλη αυτή τη διαδικασία και για έναν άλλο λόγο: ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω οι παίκτες να έχουν καλή ψυχολογία. Εμένα στην εποχή μου τον ΠΑΟΚ τον είχαμε για… προπόνηση».

Και κατέληξε ως εξής: «Θα κάνω αρχικά επαφές με τους παλιούς μου συνεργάτες, που είχαν δώσει την ψυχή τους για την ομάδα. Στην πορεία θα ακολουθήσει η κινητοποίηση όλων. Δεν είμαι μπροστάρης, είμαι ένας απλός στρατιώτης. Ξέρετε ότι δε… μασάω. Το έχω καταλάβει ότι η κατάσταση είναι οριακή. Ο Γιαννάκης μου επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται μία συνολική ενεργοποίηση, γιατί ο Άρης έχει ανάγκη μέχρι και το τελευταίο ευρώ από εμάς. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο».

Πηγή: Fair Play 96,1 fm

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x