Ευρώπη

Ραζνάτοβιτς: «Του χρόνου μπορεί να πάει στο ΝΒΑ ο Μίτσιτς»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο ΝΒΑ ο Βασίλιε Μίτσιτς το επόμενο καλοκαίρι, άφησε ο μάνατζέρ του, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Το… όνειρο του ΝΒΑ θα κυνηγήσει την επόμενη χρονιά ο Βασίλιε Μίτσιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο εκπρόσωπος του γκαρντ της Εφές τόνισε πως ο πελάτης του θα μπορούσε να είχε μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από αυτό το καλοκαίρι, αλλά τα σχέδια χάλασαν λόγω του κορωνοϊού.

Ο 26χρονος γκαρντ είχε επιλεγεί από τους Σίξερς στο ντραφτ του 2014, ωστόσο τα δικαιώματά του μεταφέρθηκαν πρόσφατα στους Θάντερ, στο πλαίσιο ανταλλαγής.

«Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, ο Μίτσιτς είναι ώριμος πια για το ΝΒΑ. Το φετινό καλοκαίρι θα μπορούσε να είχε μετακομίσει εκεί και η ρήτρα του ήταν μέχρι τις 15/7, αλλά η σεζόν συνεχιζόταν εκεί λόγω του κορωνοϊού. Η Εφές δεν ήθελε να μεταθέσει το opt out, καθώς ήθελε να διατηρήσει την ίδια ομάδα για την επόμενη σεζόν. Στο μεταξύ, μία από τις ομάδες που ενδιαφερόταν για εκείνον, οι Θάντερ, πήραν τα δικαιώματά του μέσω ανταλλαγής, οπότε είναι πιθανό το επόμενο καλοκαίρι να παίζει στο ΝΒΑ», ήταν τα λόγια του γνωστού μάνατζερ σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x