Μουντομπάσκετ 2014

Ρέπεσα: «Κατώτεροι από ό,τι περιμέναμε…»

Απογοητευμένος από το πρόωρο φινάλε που πήρε για την Κροατία το Μουντομπάσκετ εμφανίστηκε ο Γιάσμιν Ρέπεσα.

Χειρότερη από ό,τι περίμενε σε επίπεδο αποτελεσμάτων και εμφανίσεων ήταν η Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως δήλωσε ο Γιάσμιν Ρέπεσα μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία.

Αποστολή στη Μαδρίτη, Χρήστος Ρομπόλης

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή και αθλητική ομάδα. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά στο πρώτο rotation χάσαμε το ρυθμό μας. Το χειρότερο κομμάτι στο παιχνίδι μας ήταν το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Στο τελευταία δεκάλεπτο βρήκαμε την ενέργεια, παίξαμε ίσως το καλύτερο μπάσκετ μας σε όλο το τουρνουά, αλλά αστοχήσαμε στο κρίσιμο σουτ. Συγχαρητήρια στη Γαλλία για την πρόκρισή της. Εμείς σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτή τη διοργάνωση και δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε σε αυτό το τουρνουά. Ξέρουμε πως έχουμε μια νεανική ομάδα, αλλά γενικά είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Παίξαμε κάποια διαστήματα πολύ καλά, αλλά και κάποια άλλα πολύ άσχημα. Είμαι βέβαιος πως το κροατικό μπάσκετ έχει πολύ μέλλον», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός.

Για την αντικατάσταση του Τόμιτς στο τέλος είπε: «Ήταν κουρασμένος και ζήτησε αλλαγή. Επιλέξαμε να πάμε σε πιο χαμηλό σχήμα με Μάρκοτα και Σάριτς».

Από πλευράς παικτών, ο Κρούνοσλαβ Σίμον είπε: «Τι να πω… Ήταν μια σκληρή ήττα για μας. Πολλά κρίθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε από το -16. Προσπαθήσαμε, φτάσαμε και στο σουτ για να πάρουμε το προβάδισμα, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x