Το τέλος της σχέσης του Κώστα Σλούκα με την Φενέρμπαχτσε προανήγγειλε ο ρεπόρτερ στα θέματα της ομάδας, Μουράτ Μουραθανόγλου, αποχαιρετώντας ουσιαστικά τον παίκτη μέσω instagram.

Ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία από συνέντευξη, ο τούρκος δημοσιογράφος, τόνισε πως το καλύτερο και για τις δύο πλευρές είναι το τέλος της συνεργασίας και πως η οικογένεια του κάθε ανθρώπου, είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή. Από την πλευρά της η ομάδα δεν έχει γνωστοποιήσει για την ώρα το παραμικρό, όμως όλα δείχνουν πως οι διαπραγματεύσεις για την λύση του συμβολαίου του θα ολοκληρωθούν σύντομα και μετά από πέντε χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά, το μήνυμα του τούρκου δημοσιογράφου, αναφέρει τα εξής: «Ο,τι είναι το καλύτερο είτε για τον Κώστα, την Φενέρμπαχτσε και το τουρκικό μπάσκετ. Η οικογένεια είναι σημαντική και η Φενέρ είναι επίσης μία οικογένεια, αλλά η δική του είναι πιο σημαντική. Με την πολύ σημαντική συνεισφορά του, τις πολύ σημαντικές θυσίες του και την δουλειά του, πήρε μία θέση ανάμεσα στην αξέχαστη ιστορία του συλλόγου. Σου αξίζει να αποκτήσεις το καλύτερο Κώστα Σλούκα, απεριόριστος σεβασμός για πάντα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube