Ελλάδα

Ρογκαβόπουλος: «Παίξαμε καλή άμυνα»

Στην καλή άμυνα των παικτών της ΑΕΚ σε αυτούς του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μετά το +20 της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος τόνισε πως τα έδωσαν όλα από την αρχή και έπαιξαν δυνατά, θεωρεί πως έπρεπε να δείξουν ένα καλύτερο αμυντικό πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία ματς, εξήροντας την παρουσία του Σλότερ στα δύο καλάθια, και τόνισε πως δική του δουλειά είναι να δίνει το 100% με ενέργεια και δύναμη.

Αναλυτικά: «Περιμέναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Μπήκαμε μέσα και τα δώσαμε όλα και αυτός ήταν ο λόγος που ξέφυγε η διαφορά. Παίξαμε πολύ δυνατά και για αυτό ξεφύγαμε στο σκορ. Τα δώσαμε όλα και είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στην άμυνα. Ήμασταν πολύ πεισμωμένοι, γιατί δεν είχαμε καλή εικόνα αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια και αυτό μας είχε πεισμώσει. Συν την παρουσία του Σλότερ, που είναι κομβικός στην άμυνα.

Από εδώ και πέρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και την επόμενη προπόνηση και να παίξουμε σοβαρά. Ανυπομονούμε και, αν παίξουμε με την ίδια θέληση, θα τα καταφέρουμε. Ανυπομονώ και για την Εθνική και όπου είναι εγώ, είμαι έτοιμος να παίξω. Η δουλειά μου είναι να δίνω το 100%. Αυτό που μπορώ να ελέγξω είναι την ενέργειά μου και την προσπάθειά μου. Όλη η ομάδα αφιερώνει τη νίκη στον Γκίκα. Θα είναι πάλι μαζί μας, γιατί ξέρει να ξεπερνάει τον εαυτό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x