Ελλάδα

Σε οριακή κατάσταση ο Άρης

Στο χείλος της καταστροφής δείχνει να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Άρης στο μπάσκετ, καθώς τίποτα δεν είναι βέβαιο για την επιβίωσή του εν όψει της νέας σεζόν.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης, καθώς τα οικονομικά προβλήματα σε συνδυασμό με την ανυπαρξία πόρων, προκαλούν μεγάλη αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα και το αν τελικά θα καταφέρουν οι «κίτρινοι» να παραμείνουν… ζωντανοί.

Σύμφωνα με σημερινό εκτενές ρεπορτάζ της «Live Sport», μπορεί η προοπτική της πολυμετοχικότητας μέσω λαϊκής βάσης που έχει βάλει μπροστά η διοίκηση να φαντάζει ως μοναδικό σενάριο για την επόμενη μέρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναμένονται άμεσα αποτελέσματα που απαιτούνται αυτή τη στιγμή.

Τη δεδομένη στιγμή τα χρέη εκτιμώνται άνω των 4,5 εκατ. ευρώ, με τα 2,5 εξ αυτών να αφορούν πρώην παίκτες και προπονητές και τα υπόλοιπα είναι υποχρεώσεις προς το Δημόσιο. Παράλληλα, η Fiba έχει επιβάλλει στους «κίτρινους» 8 ban και θα πρέπει πλέον να τηρήσει τους νέους διακανονισμούς που θα επιχειρήσει με τους παίκτες στους οποίους οφείλει χρήματα.

Το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει και με τη φετινή ομάδα, καθώς υπάρχει σε ισχύ μόλις ένα συμβόλαιο, αυτό του Δημήτρη Σλαφτσάκη, ενώ από την περσινή σεζόν υπάρχει χρέος ύψους 250.000 ευρώ από τα περσινά συμβόλαια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x