Ελλάδα

«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Μπράουν ο Παναθηναϊκός - Θέλει και Χολ»

Την περίπτωση του Λορένζο Μπράουν, που είχε μία εκπληκτική σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, παλεύει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της περιφέρειάς του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Eurohoops.

Μπορεί στο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού να παρατηρείται μία στασιμότητα σε ό,τι αφορά τις κινήσεις της επόμενης μέρας, ωστόσο όπως φαίνεται στην προκειμένη περίπτωση ισχύει ότι υπάρχει ηρεμία πριν από την… καταιγίδα.

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurohoops, καθώς όπως αναφέρει ο Νίκος Βαρλάς, οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Λορένζο Μπράουν, που πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα και παραμένει ελεύθερος.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που στα μέσα της σεζόν είχε απασχολήσει έντονα και την Αρμάνι Μιλάνο, με τους Ιταλούς μάλιστα να προσφέρουν και αρκετά μεγάλο ποσό στους Σέρβους, είχε 12,3 πόντους μέσο όρο (45,9% δίποντα και 28,8% στα τρίποντα) και 4,6 ασίστ. Το κορυφαίο ματς του 29χρονου γκαρντ (1,96) ήταν κόντρα στον Ολυμπιακού, σημειώνοντας 34 πόντους, ενώ ήταν η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, έχοντας φορέσει στο NBA τις φανέλες των Σίξερς, Τίμπεργουλβς και Ράπτορς.

Εκτός όμως από την περίπτωση του πρώην άσου των Σέρβων, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός αναζητά και έναν ακόμα γκαρντ για την περαιτέρω ενίσχυση της περιφέρειας και φαβορί για του αναπληρωματικού γκαρντ είναι ο Λάνγκστον Χολ, που τη σεζόν που διεκόπη είχε εξαιρετική παρουσία με τον Προμηθέα.

Στο EuroCup με τη φανέλα των Πατρινών είχε 11,4 πόντους μέσο όρο ανά ματς (25 λεπτά συμμετοχής), 55,4% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 5,7 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x