Γενικά

Σερβία: Αμφίβολος ο Γιόκιτς για το Προολυμπιακό, μέσα ο Τεόντοσιτς!

Μεγάλο... ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Νίκολα Γιόκιτς με την εθνική Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Τα πλάνα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά στο Βελιγράδι και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο καταστρώνει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του MVP της φετινής σεζόν στο NBA, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Ντένβερ Νάγκετς, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα ημιτελικά της Δύσης με 4-0 από τους Φοίνιξ Σανς. Παρ' όλα αυτά, ο 26χρονος σέντερ δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, θέλοντας παράλληλα να ξεκουραστεί λίγες ημέρες μετά από μια τόσο απαιτητική σεζόν.

Στον αντίποδα, ο Μίλος Τεόντοσιτς θα συμπεριληφθεί κανονικά στο Προολυμπιακό τουρνουά, έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρωταθλητής Ιταλίας με τη Βίρτους Μπολόνια!

Όσον αφορά τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο 23χρονος φόργουορντ έχει ακόμα υποχρεώσεις στο NBA με τους Ατλάντα Χοκς, εξέλιξη η οποία δυσκολεύει αρκετά τη συμμετοχή του στην προεπιλογή. Επιπλέον, Μιλουτίνοφ και Ραντούλιτσα θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Το θετικό πάντως για τη Σερβία είναι πως αν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς, θα έχει στη διάθεσή της και τους πέντε προαναφερθέντες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x