Ελλάδα

Σερέλης: «Είχαμε καλύτερο ρυθμό και παίξαμε άμυνα»

Στην καλή άμυνα των παικτών του Λαυρίου σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε τη νίκη επί του Κολοσσού στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Basket League ο Χρήστος Σερέλης.

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως είχαν καλύτερο ρυθμό, λόγω του ματς της περασμένης Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στάθηκε στην απειρία της ομάδας του για τη συνέχεια των πλέι οφ, ζήτησε καλύτερη εμφάνιση για τη νίκη στη Ρόδο την Πέμπτη, στάθηκε στην εμπειρία των Ροδιτών και θεωρεί υποχρέωση να προκριθούν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, είχαμε λίγο καλύτερο ρυθμό από τον Κολοσσό, λόγω και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Έχουν δύο παιδιά με Covid οι αντίπαλοι και είναι σημαντικές απουσίες. Γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνά μας και όλη η σειρά εκεί θα κριθεί.

Έχουμε κάνει μεγάλη σεζόν, αλλά είμαστε άπειρη ομάδα στα πλέι οφ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έμπειρη ομάδα, με έμπειρο προπονητή. Θέλαμε να εστιάσουμε στην άμυνα και το κάναμε. Για να νικήσουμε στη Ρόδο θα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να μην έρθουμε σε τρίτο παιχνίδι, που θα είναι αγχωτικό».

Για το αν ιεράρχησαν το παιχνίδι πρωταθλήματος ως πιο σημαντικό: «Ήταν σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν μας έδωσε την ευκαιρία να τον κοντράρουμε. Δεν μας άφησε περιθώρια. Εμείς το παίξαμε κανονικά και αυτό το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι στη Ρόδο: «Θα είναι 100% διαφορετικό. Θα μας πιέσει αρκετά στην έδρα της. Έχουν έμπειρα παιδιά. Είναι σημαντικό ότι έχουν εμπειρία από πλέι οφ και δεν θα έχουν παραπάνω πίεση από αυτή που πρέπει».

Για το αν αποτελεί στόχο η πρώτη πρόκριση στην τετράδα: «Σίγουρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και με τη βαθμολογική θέση που τερματίσαμε, θέλουμε τουλάχιστον να πετύχουμε την είσοδό μας στην τετράδα του πρωταθλήματος για πρώτη φορά. Προσπαθώ να περάσω στους παίκτες ότι δεν υπάρχουν φαβορί, γιατί η ομάδα μας είναι άπειρη. Δεν είναι απλά παιχνίδια πρωταθλήματος, μετράνε μόνο οι νίκες και όχι οι εμφανίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x