Ελλάδα

Σερέλης: «Μας τη χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ αυτήν τη νίκη»

Στο γεγονός πως το Λαύριο τα χρόνια που αγωνίζεται στην Basket League παρουσιάζει ένα μπάσκετ που αρέσει στον κόσμο στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Χρήστος Σερέλης θεωρεί πως η συγκεκριμένη νίκη είναι ένα αποτέλεσμα που το χρωστούσε η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ στην ομάδα των ανατολικών προαστίων και χαρακτήρισε εκπληκτική την αποψινή εμφάνιση. Θεωρεί πως οι παίκτες του έδειξαν ψυχή, πάθος και θέληση και σημείωσαν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία τους.

Αναλυτικά: «Έξι χρόνια εδώ δείχνουμε ένα πρόσωπο που αρέσει στον κόσμο. Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ. Όχι τη νίκη. Μας είχε πάρει κάποια πράγματα με λάθος τρόπο. Παίζουμε πολύ καλά, όλοι έχουμε γούρια, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν απίστευτη.

Δεν έχω λόγια. Ορισμένα πράγματα εξηγούνται, αλλά η ψυχή, η καρδιά και ο τρόπος που δούλεψαν τα παιδιά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είναι εκπληκτικός. Είναι η θέληση που δείχνουν ακόμη και στις προπονήσεις. Περιττό να το πούμε ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη και εμφάνιση που έχουμε κάνει ποτέ.

Παίξαμε επιθετική άμυνα. Είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες στα κλεψίματα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε τρομερή ενέργεια. Δώσαμε πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x