Ο τεχνικός της ομάδας των ανατολικών προαστίων θεωρεί πως με νίκη θα είχαν σωθεί σίγουρα, όμως τώρα θα πρέπει να περιμένουν τα 31’’ με τον Κολοσσό τη Μεγάλη Τετάρτη και το τελευταίο ματς μετά το Πάσχα για να δουν τι θα γίνει. Στάθηκε στην ευστοχία των Χόρτον και Ουίλιαμς, ενώ πιστεύει πως είχαν δύο ευκαιρίες για να κάνουν την «ανατροπή», αν και «κυνηγούσαν» σε όλο το ματς και στάθηκε στο γεγονός πως η παραμονή εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική του ομάδα.

Αναλυτικά: «Θέλαμε να νικήσουμε σήμερα για να μείνουμε 100%100 στην κατηγορία και να μην περιμένουμε το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης και της επόμενης αγωνιστικής. Το ματς κρίθηκε στην άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που παίζει για τη ζωή της και η άμυνά σου δεν είναι καλή, έχεις πρόβλημα. Αυτό πάθαμε εμείς, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ένας παίκτης που είναι πολύ καλός σουτέρ, έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του, που είναι το σουτ, τον αφήσαμε να μας βάλει 20 πόντους. Για 6-7 αγωνιστικά λεπτά, η Κύμη έβαζε την μπάλα στο καλάθι όπως ήθελε και αναγκαστήκαμε να "κυνηγάμε" σχεδόν σε όλο το ματς για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Φτάσαμε στο τέλος να πάμε στο σουτ για τη νίκη, είχαμε δύο ευκαιρίες, η μία πιο σοβαρή. Θα "κλέβαμε", όμως, στην ουσία το παιχνίδι, δεν θα το αξίζαμε. Η Κύμη ήταν καλύτερη, αν ήταν ένα άλλο παιχνίδι ίσως να το είχαν ‘καθαρίσει’ νωρίτερα, αλλά προφανώς αγχώθηκαν στο τέλος.

Αυτό εμείς προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε, αλλά, παρόλο που το ματς κρίθηκε στον πόντο και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει εμείς, νομίζω ότι δίκαια νίκησε η Κύμη. Το μόνο καλό για εμάς είναι ότι ακόμα η παραμονή κρίνεται στα δικά μας χέρια την Τετάρτη και όποτε γίνει η τελευταία αγωνιστική.

Ευτυχώς, λοιπόν, που κρίνεται στα δικά μας χέρια, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες τελειώνουν με διαφορετικές συνθέσεις το πρωτάθλημα και αυτό δημιουργεί σίγουρα πρόβλημα στις ομάδες που παλεύουν να σωθούν.

Δεν μπορώ να πω καλή συνέχεια στην Κύμη, γιατί αυτό θα σήμαινε μάλλον να πέσουμε εμείς κατηγορία, αν είδα καλά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Νομίζω ότι εμείς και η Κύμη είμαστε δύο ομάδες που έχουμε δείξει σε αυτά τα λίγα χρόνια ότι βρισκόμαστε δίκαια εδώ που βρισκόμαστε, γίνεται μια καλή προσπάθεια και είναι άδικο για μια από τις δύο να βρίσκεται του χρόνου στην Α2. Αυτή, όμως, είναι η ζωή».